Obchodní mise HORECA

Oct 10, 2019

Dne 8. října 2019 jsme společně s agenturou CzechTrade v Madridu uspořádali prezentaci světově známých českých firem, Czech Exclusive Luxury Design & Technical Equipment for HORECA v Madridu.

Prezentace se zúčastnily tyto firmy:

Preciosa Lighting – prestižní výrobce českého křišťálu. Držitel ocenění Red Dot Award (koncept Breath of Light) a HD Awards (instalace Pearl Wave). 

USSPA – první český výrobce luxusních výřivek a bazénů. Držitel Red Dot Award a Good Design v USA. 

CRÉER – rodinná firma specializující se navýrobu vysoce kvalitních atypických umyvadel a dalších výrobků pro interiér a exteriér z betonu. 

RETIGO – výrobce konvektomatů s referencemi z vice než 50 států světa. 

RGT – výrobce a dodavatel barů, stolů a chladících vitrín do hotelů z celé Evropy s vice než třicetiletou tradicí. 

České firmy představily španělskému publiku své výrobky a služby v hotelu Miguel Ángel by BlueBay v Madridu. V úvodu vystoupila firma RETIGO zabývající se produkcí a prodejem konvektomatů s vice než pětadvacetiletou tradicí s referencemi z nejlepších restaurací z celé Evropy. Poté zástupce společnosti RGT předvedli své bary a chladící vitríny, které vyrábí v továrně v Králově Dvoře u Prahy. Po přestávce nás svými jedinečnými produkty z křišťálu uchvátila společnost Preciosa Lighting. USSPA, která je již velmi známá na Pyrenejském poloostrově, díky svým luxusním výřivkám a bazénům, prezentovala technické inovace ve svém portfoliu. Nakonec se španělskému publiku představil rodinný podnik CRÉER, zabývající výrobou atypických betonových umyvadel a doplňků pro interiér a exteriér a okouzlil svým odhodláním najít řešení na míru každého klienta.

Na závěr dne se konal cocktail a pokračovala jednání mezi českými a španělskými podniky o potencionální spolupráci.

Pro více fotek navštivte naší facebookovou stránku v odkazu.

Zdroj: CCHC